ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται ανελλιπώς από 12 χρονών ενώ παράλληλα τελείωσε το νυχτερινό γυμνάσιο και λύκειο και κατόπιν πήρε  ανώτερες σπουδές οικονομικών και Marketing  στην Πάτρα.  Έχει πτυχίο αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College  U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Επί  σειρά ετών υπήρξε υπάλληλος σε μικρές και μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων καταρχάς ως πωλητής και κατόπιν ως προϊστάμενος και διευθυντής πωλήσεων.








Ασχολείται  επαγγελματικά με την Αστρολογία από το 1992. Εργάστηκε ως Αρθρογράφος - Αστρολόγος στα περιοδικά L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy, Αστρολόγοι και έχει συνεργαστεί με την εφημερίδα Χρυσή ευκαιρία, το περιοδικό ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ . Εργάστηκε ακόμα ως  Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ υπήρξε συνεργάτης της εταιρίας Lexitel  της ΠΗΓΑΣΟΣ AEE και χρόνια εργαζόταν στο περιοδικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ της εταιρίας MAKNAN.  Από το 2013 είναι συνεργάτης της NEWS PHONE  S.A γράφει στο site oroskopos.gr  και στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό TV 24. Είναι σύμβουλος διοίκησης και Marketing  δύο μεγάλων και επώνυμων εμπορικών  εταιριών.  

Τηλεοπτικά έχει παρουσιάσει επί σειρά ετών την εκπομπή αστρολογικό magazino στο HI-TV,  τα αστρολογικά θέματα στο GTV. Ως  αστρολόγος συνεργάστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΤ1 10:00-2:00 με την Ρίκα Βαγιάννη και την Πόπη Τσοπανίδου , στην εκπομπή του Super Star με την Χριστίνα Λαμπίρη και στο πρωινό του Alter. Έχει σειρά εμφανίσεων σε SKAI, ΚΑΝΑΛΙ 10, MEGA ,STAR, ALTER ,ALPHA. Τα τελευταία  χρόνια συνεργάστηκε ως  αστρολόγος της πρωινής εκπομπής του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ) και (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ)  με τήν Μαρία Μπεκατώρου. 

Από τον Ιούνιο του 2013 ως τον 8ο του 2015 επιμελήθηκε  και παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή ΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΟ  στο ART  TV,και την  εκπομπή Άστρα και Αστέρια στο ίδιο κανάλι.  Αυτόν τον καιρό  επιμελείται και παρουσιάζει τα ζώδια κάθε μέρα στην πρωινή εκπομπή alacart με την Ελευθερία Νταβατζήκαι κάθε Κυριακή πρωί συμμετέχει στο πρωινό Σ/Κalacartμε την Ντέσυ Κουβελογιάννη και τον Θοδωρή Ρακιτζή. 

Ακόμα κάθε απόγευμα Κυριακής μαζί με την Χρύσα Βογιατζή παρουσιάζουν την 2ωρη αστρολογική  ραδιοφωνική εκπομπή Κυριακάτικα Πεφταστέρια Μια σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες τήν πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στούς δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ ,την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στήν Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία του το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000,2004 και το 2008, 2012 τα αποτελέσματα των προσφάτων ευρώεκλογων  (εφημερίδα Πρώτο Θέμα) ,την νικηφόρο πορεία της  εθνικής μας στο Euro, το ατύχημα στα Τέμπη , την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, την πορεία της κυβέρνησης Σαμαρά και την 2ετή παραμονή του στην εξουσία,  τις εκλογές στο ξεκίνημα του 2015 ( με άρθρο του η Ελλάδα και ο κόσμος το 2014 )

 ο μόνος αστρολόγος που προέβλεψε τα αποτελέσματα των εκλογών της νέας Δημοκρατίας και την τελική επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ( στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή του artFM90,6 Κυριακάτικα πεφταστέρια) την ακριβή ημερομηνία  εντοπισμού του μικρού Μάριου που είχε απαγάγει ο αλβανός πατέρας του αφού σκότωσε την μητέρα του στις αρχές Ιανουαρίου του 2016 ( στην τηλεοπτική εκπομπή του ARTTValacart

Η νίκη του BREXITστο πρόσφατο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κάποιες από τις προβλέψεις του που έχουν δημοσιευτεί και επαληθευτεί όπως και πολλές  ακόμα. Παράλληλα έχει κάνει 2 εκδοτικές προσπάθειες με τα περιοδικά 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΤΡΑ και 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΤΡΑ .


Π. Κρητικός Αμισού 8 Νέα Σμύρνη Αθήνα

Τηλ. :  210 - 9349036 - 693 711 0155
Τηλ/κές Απαντήσεις :  9011 9030 40
Sms :  ΠΕΡ1(κενό) Ερώτηση στο 54754

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια